Integritetspolicy

Ditt besk p denna webbplats och samtliga webbplatser som drivs av Glasdon Europe AB str under nedanstende villkor.

Om Glasdons webbplatser och denna Integritetspolicy

Denna webbplats gs och drivs av:
Glasdon Europe AB
August Barks Gata 25
421 32 Västra Frölunda, Sverige

Med webbplats avses i fljande beskrivning de webbsidor som ligger under en specifik domn, exempelvis glasdon.com eller glasdonvinter.se. Med webbsida avses de individuella, separata sidor som liksom den hr sidan, ligger samlade under en specifik domn.

Denna integritetspolicy finns lnkad lngst ned p de webbsidor som Glasdon Europe AB driver. Observera att villkoren i integritetspolicyn kan fr var tid komma att ndras. Du br drfr lsa igenom dessa villkor med jmna mellanrum. Villkorsndringar publiceras i sidfoten av alla de webbsidor som Glasdon Europe AB driver, som lnkar till denna sida via textlnken Integritetspolicy.

Glasdon Europe AB fljer alla de lagar och regler, inklusive personuppgiftslagen (1998:204) (PUL), som finns fr att skydda privatpersoners integritet. Om du registrerar dig till tjnster som tillhandahlls via vra webbplatser eller kper produkter, lagras dina personuppgifter fr att vi skall kunna tillgodose sdana tjnster och kp. Ls mer detaljerad information nedan under stycket Personuppgifter.

Om cookies

Cookies r sm textrader som lses i datorns minne eller lggs ner som en fil p din dator fr att frbttra lsning och skning p vr hemsida. Svensk lag krver att vi informerar om vilka cookies som anvnds samt deras syfte.

Glasdon Europe AB anvnder sig inte av cookies.

Copyright och varumrken

Fr allt innehll oavsett form p Glasdon Europe AB:s webbsidor gller copyright Glasdon. Detta innebr att allt innehll i form av exempelvis olika typer av texter, filmer, grafik och bilder r bland annat rttsligt skyddade enligt lag (1960:729) om upphovsrtt och av varumrkeslag (2010:1877) om inget annat anges.

Det material som publiceras via Glasdon Europe AB:s webbsidor r Glasdon Europe AB:s egendom och fr inte anvndas av dig utver vad som krvs fr webbsidornas nyttjande enligt gllande villkor. Du ger sledes inte rtt att kopiera, sprida, skicka vidare eller p annat stt gra material tillgngligt utan Glasdon Europe AB:s skriftliga medgivande.

Uppgifter vid registrering

I de fall funktionalitet p webbplatserna frutstter registrering, r det av strsta vikt att du ej lmnar ut ditt anvndarnamn och lsenord till obehrig samt vid alla tillfllen kontrollerar s att obehrig ej kan anvnda sig av de uppgifter du angivit i din registrering i syfte att utge sig fr att vara du. Detta eftersom du som anvndare r personligt ansvarig fr allt som skrivs och bestlls frn den registrering du skapar. Glm drfr inte att logga ut nr du lmnar datorn och var aktsam om du exempelvis anvnder autoinloggning.

Ansvarsfriskrivning

Glasdon Europe AB kan inte gras ansvarig fr skador som direkt eller indirekt eventuellt orsakas av att du som anvndare anvnder vra webbplatser. Glasdon Europe AB lmnar inga garantier gllande tillgnglighet eller funktion.

Glasdon Europe AB kan inte gras ansvarig fr lagligheten i innehllet p de webbsidor vi lnkar till frn vra webbplatser. Vi kan heller inte garantera att publicerade lnkar fungerar.

Glasdon Europe AB kan ej heller gras ansvarig fr ngon slags frlust som r relaterad till din anvndning av innehllet p webbplatserna som drivs av Glasdon Europe AB. Denna ansvarsfriskrivning omfattar svl direkta som indirekta frluster och inkluderar frluster som orsakas av driftstrningar, att webbplatserna ej r tillgngliga och liknande.

Glasdon Europe AB frntar sig ansvaret fr registret i hndelse av; sabotage/dataintrng eller annan yttre pverkan som ligger utanfr vr kontroll eller hndelse som r betrakta som force majeure.

Glasdon Europe AB:s webbplatser vnder sig till den svenska marknaden och skall fljaktligen bedmas enligt svensk lag. De eventuella anvndare utanfr Sveriges grns r sjlva ansvariga fr att de regler, lagar och frordningar som finns dr fr var tid efterfljs.

Personuppgifter

Glasdon Europe AB fljer alla de lagar och regler, inklusive personuppgiftslagen (1998:294) (PUL), som finns fr att skydda privatpersoners integritet. PUL syftar till att skydda enskilda individer mot att deras personliga integritet krnks nr personuppgifter behandlas. Lagen gller fr behandling av personuppgifter i hela samhllet och fr verksamhet som bedrivs svl av myndigheter, fretag och enskilda individer.

Genom att du registrerar dig p ngon av Glasdon Europe AB:s webbplatser eller via annan kommunikationskanal registrerar dina personuppgifter, ger du samtidigt ditt samtycke hrtill, att dina uppgifter behandlas ssom beskrivet under denna rubrik.

Glasdon Europe AB:s register r konfidentiella. Dina personuppgifter r alltid skyddade. Den information du som anvndare av webbplatserna gett oss, ssom kontaktuppgifter och vriga personuppgifter, kommer inte att anvndas p annat stt n fr att ge dig tillgng till information och tjnster frn Glasdon Europe AB.

Du kan naturligtvis f information om vilka uppgifter om dig som Glasdon Europe AB behandlar och ven begra att uppgifter ndras om de skulle visa sig vara felaktiga eller ofullstndiga. Du kan ven begra att dina uppgifter inte skall behandlas eller anvndas fr direkt marknadsfring.

Fr att ndra dina uppgifter, kontakta kundservice p fljande e-postadress forfragan@glasdon.com eller p nedan adress eller telefon.

Glasdon Europe AB
Kundservice
August Barks Gata 25
421 32 Västra Frölunda
Tel. 031-895 880, Måndag - Torsdag kl. 8.:00 - kl. 17:00, Fredag kl. 8:00 - kl. 16:00

Vi anvnder dina personuppgifter fr att fullgra taganden, kundrelationer, marknadsfring och direktmarknadsfring postalt som digitalt.

Personuppgifterna lmnas aldrig ut till andra fretag och vidarebefordras aldrig. Dina personuppgifter behandlas med modern informationsteknik och informationskanaler.

Borttagande av uppgifter

Som anvndare av Glasdon Europe AB:s webbplatser kan du nr som helst terkalla lmnat samtycke. Du kan gra detta genom att kontakta kundservice p fljande e-postadress forfragan@glasdon.com eller p nedan adress eller telefon ifall du vill att dina personuppgifter skall tas bort.

Glasdon Europe AB
Kundservice
August Barks Gata 25
421 32 Västra Frölunda
Tel. 031-895 880, Måndag - Torsdag kl. 8.:00 - kl. 17:00, Fredag kl. 8:00 - kl. 16:00

Tack, din förfrågan har tagits emot.